Over ons

 

Wat vroeger begon met posters aan een kindermuur is uitgegroeid tot een passie voor het leven. Wij zijn van kinds af aan in de praktijk met auto’s en motoren opgegroeid en begaan.

Wat vroeger voor ons of onze ouders een nieuw model en dagelijkse auto of motor was, of wat wij toen al als oldtimer of youngtimer (het woord bestond toen nog niet eens) beschouwden is inmiddels een oldtimer op gerespecteerde leeftijd geworden.  Sleutelen koesteren en restaureren: van Alfa en Citroën via Jaguar, Mercedes,  Honda, Norton en Suzuki naar Volkswagen: wij kennen ze zelf. De opgebouwde ervaring komt hier uitstekend van pas.

Kennis van en liefde voor alle auto’s en motoren, jong en oud, nieuwstaat of een flink project, van A tot en met Z, gecompliceerde techniek of simpel het is allemaal even mooi en het koesteren waard.

Bij een auto of motor hoort ook altijd een bezitter; u namelijk.

Met u samen zorgen wij bij u op locatie of bij ons aan kantoor voor een aangename sfeer en een goed verhaal.  Met vakkennis, marktkennis en een bijzonder oog voor detail zorgen wij voor een gedegen rapport, bemiddeling of verkoop. 

Betrouwbaarheid, heldere communicatie en een correcte afhandeling staat hoog in het vaandel bij ons. In combinatie met ouderwetse vakkennis en moderne digitale techniek geeft het u de garantie geen nummer te zijn maar een liefhebber waaraan wij maatwerk leveren.

Een taxatie is een zaak van vertrouwen waarbij het begrip taxatiewaarde  vaak een ruim begrip is.   Wij gaan er echter heel nauwgezet mee om en dat merkt u als bezitter pas als er schade of zelfs diefstal in het spel is.

AMC Taxaties echter taxeert uw klassieker of youngtimer op de juiste waarde specifiek voor uw klassieker of youngtimer gebaseerd op de zorgvuldig opgebouwde databases, kennis van zaken, marktontwikkeling en marktomstandigheden.

Onze kennis is uw belang!  

Wij maken graag kennis met u!!!