Consignatieverkoop

Verkoop van uw voertuig vertrouwd vanuit uw eigen stalling of desgewenst veilig bij ons gestald.

Maak gebruik van onze expertise, jarenlange ervaring, zeer uitgebreide en grensoverschrijdende relatiekring ,  advertentiemogelijkheden en social media maar bovenal ook van onze betrouwbaarheid en liefde voor het vak om tot een succesvolle verkoop van uw voertuig te komen zonder alle rompslomp en zorgen wat het met zich mee brengt.

Wij werken als volgt:

Wij komen op afspraak naar u toe en bezichtigen het voertuig. Tijdens de bezichtiging worden de benodigde gegevens voor een taxatierapport opgenomen en wordt er een volledige fotorapportage tot in elk detail gemaakt.  Ook vinden wij het belangrijk elkaar te leren kennen want het is immers een zaak van vertrouwen

Indien gewenst en mogelijk zullen wij met u een proefrit maken om het voertuig ook daadwerkelijk te leren kennen.

Aansluitend bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden maar ook de eventuele onmogelijkheden met u om tot een  succesvolle verkoop te komen want dat is immers wat u maar ook wij voor ogen hebben.

Hierbij kunt u denken aan: prijs, wijze van adverteren of juist anoniem blijven, welke media worden er gebruikt, vanuit welke locatie wordt er verkocht, wijze van bezichtiging door geïnteresseerden, onderhandeling, afhandeling van de transactie en papieren afronding van de verkoop.

 

Deze afspraken worden op papier vastgelegd, het taxatierapport uitgewerkt en aan u toegestuurd. Na uw akkoord en conform de afspraken gaan wij dan voor u aan de slag. Met regelmaat ontvangt u van ons een update met betrekking tot de activiteiten en verdere stand van zaken.